För kunds räkning söker Boost nu ett antal fibertekniker med erfarenhet. För att passa på denna tjänst har du arbetat med fiberinstallationer och är självgående när det gäller FTTH- installationer.
Vi vill att du har en förståelse för helhetsperspektivet av fiberprojekt och en god känsla för hur viktig kundkontakt och kvalitet på installationerna är i detta sammanhang .
Meriterande är om du har kunskap inom t.e.x felsökning , patchning.
Du bör även ha erfarenhet av svetsning av fiber.
Det är viktigt att du kan föra en bra dialog med både beställare och kunder som resulterar i hög kvalitet på arbetet som ska utföras och levereras.
Vi vill att du ser möjligheter när problem dyker upp och att du vill utvecklas i din yrkesroll.

Boost Technical Power är ett tjänsteföretag som är specialister inom el-, telecom och larmbranschen. Vi arbetar rikstäckande med utgångspunkt från Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi erbjuder dig en anställning enligt vårt avtal med SEF (Svenska Elektriker Förbundet)och Unionen. Du kommer att ha goda möjligheter att utvecklas inom Boost Technical Power och har även möjlighet till en framtida anställning hos någon av våra uppdragsgivare. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort och brett kontaktnät. Du kommer även att ha en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.

 

Vi arbetar med löpande urval .
Välkommen med ditt personliga brev och CV till : jobb@boosttp.se
Märk din ansökan med: Fibertekniker Göteborg