Vi söker nu för kunds räkning en ledande fibertekniker som kan driva och planera projekt.

Du har flera års erfarenhet av olika typer av fiberinstallationer, så som nybyggnation av fastighetsnät samt uppgraderingar och ombyggnation av befintliga nät.
Du känner dig också säker och trygg i felsökning i spridningsnät och stamnät .
Du har tidigare erfarenhet av en ledande roll i projekt eller har arbetat som ledande montör.
Det är viktigt att du kan föra en bra dialog med kollegor, beställare och kunder som resulterar i bra effektivitet och hög kvalitet på arbetet som levereras .
Du är den som ser möjligheterna när problem dyker upp, och du brinner för att dela med dig av din kunskap till dina kollegor för att skapa ett produktivt team.
Du ska :
*Vara certifierad fibertekniker
*Ha erfarenhet av projektering av nät
*Ha erfarenhet av tidsberäkning och planering
*Ha kunskap om olika färgschema, fibertyper och standarder
*Kunna göra inmätning av nät med OTDR instrument och/eller liknande utrustning
*Ha erfarenhet av dokumentation samt läsning/ tolkning av nätschema

Som ledande montör arbetar du med att planera och driva olika projekt. I arbetet med installation är du delaktig och har inblick i de olika momenten .
I din arbetsuppgift ingår att föra dina kunskaper vidare till dina mindre erfarna kollegor på ett inspirerande sätt så att ni tillsammans bildar ett effektivt och utvecklande team.
Som ledande montör har du en helhetsblick över projektet från projektering till färdig installation , där även en strukturerad dokumentation ingår.
Du är även den som för en viktig dialog med beställare och kunder.

Boost Technical Power är ett tjänsteföretag som är specialister inom el-, telecom och larmbranschen. Vi arbetar rikstäckande med utgångspunkt från Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi erbjuder dig en anställning enligt vårt avtal med SEF (Svenska Elektriker Förbundet)och Unionen. Du kommer att ha goda möjligheter att utvecklas inom Boost Technical Power och har även möjlighet till en framtida anställning hos någon av våra uppdragsgivare. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort och brett kontaktnät. Du kommer även att ha en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.

Välkommen med  ditt personliga brev och CV till oss på : jobb@boosttp.se