Om dig

Som vår representant hos kunden är du en lojal och pålitlig medarbetare som är noggrann och tar ansvar för ditt arbete. Du är intresserad av utveckling och vill ha möjlighet att lära nytt och att påverka din egen arbetssituation.

Dina arbetsuppgifter

För kunds räkning söker vi nu montageledare. Tjänsten förutsätter kontinuerliga regelbundna resor runt om i Sverige. Företrädesvis så schemaläggs fyra dagarsvecka med förlängd helgledighet. Stationeringsort är i hemmet och servicebil ingår i tjänsten. Som montageledare har du en god dokumenterad erfarenhet och teknisk kunskap av montage av ställverksentreprenader 52 – 420 kV samt en god samarbetsförmåga med både kunder, sidoentreprenörer och ditt eget projektteam. ESA-utbildning är ett krav. I rollen så är du kundens montageansvarige på anläggningsplatsen och det inkluderar:
• Byggarbetssamordnare BAS-U då kunden är huvudentreprenör
• Elarbetsansvarig
• Koordinering och planering av montagearbete på anläggningsplatsen
• Ledning av det dagliga montagearbetet för egna montörer samt eventuell inhyrd personal
• Säkerställa att egenkontroller utförs enligt uppdraget
• Mottagningskontroll av vår egen och kundens utrustning
• Eget montagearbeten (primär och sekundärmontage)
• Fungera som projektledarens förlängda arm på anläggningsplatsen

Boost Technical Power är ett bemannings- och rekryteringsföretag som är verksamma inom installationsbranschen. Vi arbetar rikstäckande med utgångspunkt från Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi erbjuder dig en anställning enligt vårt avtal med SEF (Svenska Elektriker Förbundet) eller Unionen, samt goda möjligheter att utvecklas inom Boost Technical Power. Genom varierande uppdrag kan du vidareutveckla din erfarenhet, bygga upp ett stort och brett kontaktnät samt i förlängningen få goda möjligheter att få anställning hos någon av våra kunder. Vi arbetar utifrån att vi ska ha långsiktiga relationer med medarbetare och kunder, alla ska kunna känna engagemang och vilja vara delaktiga i arbetet och utvecklingen.Som vår representant hos kunden är du en lojal och pålitlig medarbetare som är noggrann och tar ansvar för ditt arbete. Du är intresserad av utveckling och vill ha möjlighet att lära nytt och att påverka din egen arbetssituation.

Företagets adress

Sveavägen 98
113 50 Stockholm

Postadress

Sveavägen 98
113 50 Stockholm
Sverige

E-post

jobb.stockholm@boosttp.se


Sök jobbet senast den 20 december 2018

Om ansökan

Välkommen med din ansökan snarast, då intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång.

Ansökningssätt