För kunds räkning söker vi nu montageprojektledare.
Stationeringsort är normalt antingen på kundens kontor norr om Stockholm eller i hemmet.
Tjänsten förutsätter regelbundna resor och omfattningen är beroende på hur ett specifikt projekt är organisatoriskt uppsatt på anläggningsplatsen.
Vid mindre projekt så kan rollen med fördel kombineras med att samtidigt vara montageledare och vid större så har man till sin hjälp en platsansvarig montageledare.
Som montageprojektledare måste du ha god dokumenterad erfarenhet och teknisk kunskap av ställverksentreprenader 52 – 420 kV samt en god samarbetsförmåga med både slutkunder, sidoentreprenörer och ditt eget projektteam.
ESA-utbildning är ett krav.
I rollen så är du kundens tekniskt och kommersiellt projektansvarige mot slutkund gällande:
• Ekonomistyrning och projektuppföljning
• Ansvar för uppfyllandet av kontrakt gentemot kund inkl. tilläggs- och ändringsarbeten
• Inköp av montagematerial
• Tids- och resursplanering
• Kundens representant på byggmöten och platsbesiktningar
• Arbete med kvalitets-, arbetsmiljö- och milljöplaner tillsammans med slutkund
• Kontakt och stöd mot montageteam på montageplatsen, exempelvis i tekniska • frågor
Projektledare med rätt bakgrund kan även vara delaktig i kalkylarbete för montageentreprenader.
Boost Technical Power är ett bemannings- och rekryteringsföretag som är verksamma inom installationsbranschen. Vi arbetar rikstäckande med utgångspunkt från Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi erbjuder dig en anställning enligt vårt avtal med SEF (Svenska Elektriker Förbundet) eller Unionen, samt goda möjligheter att utvecklas inom Boost Technical Power. Genom varierande uppdrag kan du vidareutveckla din erfarenhet, bygga upp ett stort och brett kontaktnät samt i förlängningen få goda möjligheter att få anställning hos någon av våra kunder. Vi arbetar utifrån att vi ska ha långsiktiga relationer med medarbetare och kunder, alla ska kunna känna engagemang och vilja vara delaktiga i arbetet och utvecklingen. Som vår representant hos kunden är du en lojal och pålitlig medarbetare som är noggrann och tar ansvar för ditt arbete. Du är intresserad av utveckling och vill ha möjlighet att lära nytt och att påverka din egen arbetssituation. Besök gärna vår hemsida för mer information www.boosttp.se Välkommen med din ansökan snarast, då vi löpande intervjuar kandidater och kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstiden har gått ut

Sök jobbet senast: 20 december 2018

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via mejl till: jobb.stockholm@boosttp.se