Om dig

Som vår representant hos kunden är du en lojal och pålitlig medarbetare som är noggrann och tar ansvar för ditt arbete. Du är intresserad av utveckling och vill ha möjlighet att lära nytt och att påverka din egen arbetssituation

Dina arbetsuppgifter

För kunds räkning söker vi nu ställverksmontörer.
Tjänsten förutsätter kontinuerliga regelbundna resor runt om i Sverige
Montageentreprenader bedrivs inom spänningsområden 52 – 420 kV.
ESA-utbildning är ett krav.

I rollen så är du stationerad på anläggningsplatsen och utför arbete inkluderande:
• Uppställning samt inkoppling av kontroll- och teleutrustning och hjälpkraftsystem
• Montage av primärutrustning (stål, apparater, isolatorer)
• Eventuellt montage av mellanspänningsställverk och kabelanslutning till transformatorer (om det är en transformatorstation)
• Genomförande av egenkontroller för eget arbete
• Mottagningskontroller av levererad utrustning till anläggningsplatsen Har du dessutom erfarenhet av följande arbeten så är det meriterande:
• Optoarbeten
• Kabelskarvar och -avslut
• Linjearbeten

Boost Technical Power är ett bemannings- och rekryteringsföretag som är verksamma inom installationsbranschen. Vi arbetar rikstäckande med utgångspunkt från Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi erbjuder dig en anställning enligt vårt avtal med SEF (Svenska Elektriker Förbundet) eller Unionen, samt goda möjligheter att utvecklas inom Boost Technical Power.
Genom varierande uppdrag kan du vidareutveckla din erfarenhet, bygga upp ett stort och brett kontaktnät samt i förlängningen få goda möjligheter att få anställning hos någon av våra kunder.
Vi arbetar utifrån att vi ska ha långsiktiga relationer med medarbetare och kunder, alla ska kunna känna engagemang och vilja vara delaktiga i arbetet och utvecklingen. Som vår representant hos kunden är du en lojal och pålitlig medarbetare som är noggrann och tar ansvar för ditt arbete. Du är intresserad av utveckling och vill ha möjlighet att lära nytt och att påverka din egen arbetssituation.
 

Företagets adress

Sveavägen 98
113 50 Stockholm

Postadress

Sveavägen 98
113 50 Stockholm
Sverige

E-post

jobb.stockholm@boosttp.se

Sök jobbet senast den 20 december 2018

Om ansökan

Välkommen med din ansökan snarast, då vi intervjuar kandidater löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstiden har gått ut.

Ansökningssätt