För kunds räkning söker Boost nu fibertekniker med erfarenhet. För att passa för denna tjänst har du arbetat med fiberinstallationer och är självgående när det gäller FTTH- installationer.

Om dig

Vi vill att du har en förståelse för helhetsperspektivet i fiberprojekt och för hur viktig kundkontakt och kvalitet på installationerna är i detta sammanhang .Meriterande är om du har kunskap inom t.e.x felsökning, patchning. Du bör även ha erfarenhet av svetsning av fiber.

Det är viktigt att du kan föra en bra dialog med både beställare och kunder som resulterar i hög kvalitet på arbetet som ska utföras och levereras. Vi vill att du ser möjligheter när problem dyker upp och att du vill utvecklas i din yrkesroll. Du är anställd hos Boost, men kommer att vara placerad ute hos kund.

Vi ser att du har en gymnasial utbildning, har B körkort samt god svenska i tal och skrift.

Om Boost

Boost Technical Power är ett bemannings- och rekryteringsföretag som är verksamma inom installationsbranschen. Vi arbetar rikstäckande med utgångspunkt från Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi erbjuder dig en anställning enligt vårt avtal med SEF (Svenska Elektriker Förbundet) eller Unionen, samt goda möjligheter att utvecklas inom Boost Technical Power. Genom varierande uppdrag kan du vidareutveckla din erfarenhet, bygga upp ett stort och brett kontaktnät samt i förlängningen få goda möjligheter att få anställning hos någon av våra kunder.

Vi arbetar utifrån att vi ska ha långsiktiga relationer med medarbetare och kunder, alla ska kunna känna engagemang och vilja vara delaktiga i arbetet och utvecklingen.Som vår representant hos kunden är du en lojal och pålitlig medarbetare som är noggrann och tar ansvar för ditt arbete. Du är intresserad av utveckling och vill ha möjlighet att lära nytt och att påverka din egen arbetssituation. 

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 3 november till jobb.stockholm@boosttp.se. Urval kommer att ske löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.