Till en av våra största kunder som ska inleda projekt i Kristianstad med omnejd söker vi nu ett antal fibertekniker.
För att passa på denna tjänst har du ett tekniskt intresse och har arbetat med någon form av kopplingar och installationer inom el eller svagström.
Du kommer att få en unik chans att lära dig grunderna för arbete med fiberteknik där målet är att du blir en duktig och självgående installatör.
Har du redan erfarenhet inom detta område är det stark meriterande .

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och vi vill att du är en driven och nyfiken person med hög arbetsmoral. Det är viktigt att du kan föra en bra dialog med både beställare och kunder som resulterar i hög kvalitet på arbetet som ska utföras och levereras.
Du har en god känsla för hur viktig kundkontakt och kvalitet är på det som utförs är i dessa sammanhang. Vi vill att du ser möjligheter när problem dyker upp och att du vill utvecklas i din yrkesroll.

Vi vill att du har en avslutad gymnasieutbildning med teknisk inriktning.

Boost Technical Power är ett tjänsteföretag som är specialister inom el-, telecom och larmbranschen. Vi arbetar rikstäckande med utgångspunkt från Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi erbjuder dig en anställning enligt vårt avtal med SEF (Svenska Elektriker Förbundet)och Unionen.
Du kommer att ha goda möjligheter att utvecklas inom Boost Technical Power och har även möjlighet till en framtida anställning hos någon av våra uppdragsgivare. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort och brett kontaktnät.
Du kommer även att ha en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.

Maila CV och personligt brev till oss där du beskriver dig själv och varför just du är rätt person för jobbet. Märk rubriken på ditt mejl med: Fibertekniker Kristianstad
Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du söker tjänsten så fort som möjligt.