<

Servicetekniker inom elmätarbyte

28 november 2018 13:45

Om dig:

Vem är det vi söker? Du har förmodligen erfarenhet från liknande roller, men viktigast är att du är ambitiös, kunnig och att du drivs av tanken på att få göra ett riktigt bra jobb, längtan efter ett tryggt och säkert jobb och önskan att leverera kvalitet i allt du gör. Du behöver dessutom vara ansvarsfull, effektiv och kvalitetsmedveten i ditt arbetssätt. Du blir Boost representant ute hos kund och det är därför viktigt att du är ansvarstagande, har lätt för att samarbeta och tycker att det är roligt att ha ett omväxlande och utvecklande arbete. Du har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter, tar till dig ny teknik och är en problemlösare. Du har eget driv och är därmed en självgående person som gärna vill bidra med din kunskap och erfarenhet.

Dina arbetsuppgifter: 

Vi söker nu en ansvarsfull och effektiv Servicetekniker inom elmätare. Vet du med dig att du är ambitiös, kunnig och gillar att jobba med drift och underhåll av befintliga elmätare? Då kan du vara precis den vi söker! Du kommer framför allt att demontera och montera kringutrustning av avläsningsutrustning. Du kommer arbeta med löpande service och underhåll av elmätare. Du kommer ingå i ett sammansvetsat serviceteam som arbetar över hela Stockholms län. Du kommer bland annat att : *utföra service på elmätare hos företagskunder *installera ny utrustning *demontera elmätarutrustning Profil: • Avslutad gymnasial utbildning inom el • Erfarenhet av elmätare är meriterande • Branschspecifika utbildningar t.ex ESA, Säkerhet på väg, Heta Arbeten och HLR är meriterande • Körkort B • Svenska i tal och skrift

Övrigt: 
Du kommer att vara anställd hos Boost men placerad ute hos vår kund.

Ansökan: 
Maila CV och personligt brev till oss där du beskriver dig själv och varför just du är rätt person för den tjänsten och skicka till: jobb.stockholm@boosttp.se.

Märk rubriken på ditt mail med: Servicetekniker inom elmätarbyte

Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du söker tjänsten så fort som möjligt.

Kontaktuppgifter:
Josefine Sten, Konsultchef
josefine.sten@boosttp.se
073-741 20 00

Välkommen med din ansökan !

Ansök nu