Till väletablerat infrastrukturbolag söker vi nu dig som är intresserad av att jobba med belysning!

Om tjänsten

Tjänsten innehåller arbetsuppgifter som t ex installation, reparation, underhåll av belysning av olika slag. Mest förekommande gatubelysning. Arbetsuppgifterna är omväxlande och varierande.

Arbetet är på heltid, dagtid. Tillträde omgående efter överenskommelse. Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med goda möjligheter att du efter en period som anställd via Boost, får erbjudande att gå över till anställning direkt hos kunden

Om dig

Du är en duktig elektriker med utbildning från elprogrammet eller annan relevant yrkesutbildning och fått ditt certifikat. I ditt arbete och att du har en vilja att nå uppsatta mål. Som person trivs med att jobba tillsammans med andra och har en bra samarbetsförmåga.

Ansökan

Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: jobb@boosttp.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Vid ansökan var god ange referens: Elektriker / Belysning

Om oss

Boost är ett tjänsteföretag som verkar inom sektorerna fastighetsnät, kommunikation, säkerhetsteknik och elinstallationer. Inom Boost kör vi med schyssta anställningsvillkor och kollektivavtal. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.

Kontakt

Marcus Andersson

marcus@boosttp.se, 0730-57 60 01