Vi söker nu till en av våra kunder fullärda elektriker som både kan och vill leda spännande projekt.Om tjänsten

Kunden är ett mindre installationsbolag bestående av drivna och trevliga medarbetare. Projekten de tar kräver engagemang, noggrannhet och att helt enkelt; viljan att leverera på topp. De flesta jobben görs i Stockholmsområdet.

Förutom att vara självgående och ha dokumenterade resultat på dina arbeten ska du ta ägarskap för det du gör och tycka om att jobba tillsammans med andra.

Din profil

Som person är du ansvarstagande, värdesätter noggrannhet och samarbete. Du är stolt över ditt yrke och vill alltid leverera topp klass. Din nyfikenhet gör att du nu är redo att ta dig an nya utmaningar.

Du strävar alltid efter att göra kunden nöjd och värdesätter ordning och reda, att göra jobbet snyggt och ordentligt, komma i tid, vara ärlig och lojal, och att hålla det du lovar.

Kompetenser och krav:

– Du har B-körkort

– Du talar flytande svenska

– Du är serviceinriktad och effektiv

Kompetens:

– Fullständig el-utbildning

– Minst 3 års erfarenhet i yrket

 

Meriterande: 

ÄTOR

Anmälan:

Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till jobb.stockholm@boosttp.se

Ange referens vid ansökan:

Topp-klass Installationselektriker

Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt.

Om oss:

Boost är ett tjänsteföretag som verkar inom sektorerna fastighetsnät, kommunikation, säkerhetsteknik och elinstallationer. Inom Boost kör vi med schyssta anställningsvillkor och kollektivavtal. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.

Boost samarbetar med både stora och mindre företag med bemanning- och rekryteringstjänster för att snabbt ska kunna sätta in personal vid behov men även på längre sikt kunna anställa och växa

Kontaktinformation:

Therese Almlöw

jobb.stockholm@boosttp.se

0703-77 48 53