För kunds räkning söker nu Boost Technical Power en säkerhetstekniker

Om tjänsten
Uppgifterna varierar i omfattning och komplexitet, i huvudsak arbetar du med installation, montering, felsökning och service.

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med goda möjligheter att du efter en period som anställd via Boost, får erbjudande att gå över till anställning direkt hos kunden. Arbetstiden är i huvudsak förlagd till dagtid mån-fre men avvikelser kan förekomma. Tillträde omgående efter överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Då det är ett företag i säkerhetsbranschen ska ett utdrag från belastningsregistret uppvisas innan anställning.

Om dig
Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet av installation och service av diverse säkerhetssystem. Meriterande om du även har erfarenhet inom larm/passersystem eller inte är rädd för att lära dig mer om detta. Du gillar att träffa människor och har en god känsla för service och kundkontakt. Körkort B.

Mer om dig

  • Du är ansvarsfull, serviceinriktad och har förmåga att självständigt driva flera ärenden samtidigt utan att tappa fokus.
  • Du är stresstålig, flexibel och lösningsorienterad.
  • Du har en god samarbetsförmåga och jobbar lika bra i team som på egen hand.

Ansökan
Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: jobb@boosttp.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Vid ansökan var god ange referens: Säkerhetstekniker

Kontakt
Marcus Andersson, Konsultchef
marcus@boosttp.se, 073-057 60 01

Välkommen med din ansökan!