Boost är ett tjänsteföretag inom el- och installationsbranschen . Vi samarbetar med ett av landets största koncerner inom Infrastruktur. För deras räkning söker vi nu en duktig projektör.

Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet från liknande jobb.

Rollen innebär många olika kontakter och du vet hur man skapar goda och hållbara relationer på alla nivåer, både internt och externt.

Du som person är serviceinriktad och vill ha kundkontakt, är engagerad och kan jobba både självständigt och i team. Du har ett intresse och förmåga att hjälpa andra och våra kunder. Du är ansvarsfull, stresstålig och strukturerad.

Dina arbetsuppgifter

Ditt jobb kommer vara att projektera för järnväg- och markprojekt i små till stora uppdrag som sträcker sig över Södra Sverige.

I rollen som Projektör har du det övergripande ansvaret för att planera och leda projekt. Det är din uppgift att delta i uppstarten av projekt, göra resurs- och kostnadsberäkningar samt söka tillstånd hos myndigheter.

Det ingår också i rollen att ha tät kontakt med beställare, kunder och andra intressenter.

Ansökan: Maila CV och personligt brev till oss där du beskriver dig själv och varför just du är rätt person för tjänsten och skicka till: jobb@boosttp.se

Märk rubriken på ditt mail med: Projektör Järnväg

Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du söker tjänsten så fort som möjligt.

Om oss
Boost är ett tjänsteföretag som verkar inom sektorerna fastighetsnät, kommunikation, säkerhetsteknik och elinstallationer. Inom Boost kör vi med schyssta anställningsvillkor och kollektivavtal. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.

Kontakt
Marcus Andersson, Konsultchef
marcus@boosttp.se, 0730-57 60 01