Boost är ett tjänsteföretag inom el- och installationsbranschen . Vi samarbetar med ett av landets största koncern inom Telecom. För deras räkning söker vi nu en duktig Projektcontroller.

Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet från liknande jobb.

Rollen innebär många olika kontakter och du vet hur man skapar goda och hållbara relationer på alla nivåer, både internt och externt.

Du som person är serviceinriktad och vill ha kundkontakt, är engagerad och kan jobba både självständigt och i team. Du är ansvarsfull, stresstålig och strukturerad. Du har en ekonomisk bakgrund och det är meriterande om du har kunskap inom el eller telekombranschen.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som projektcontroller är du spindeln i nätet i organisationen och ser till att beställaren följer ramverk, du är ett administrativt geni och gillar många bollar i luften. Ekonomiskt uppföljning och planering är moment som är vanligt förekommande.

Ansökan: Maila CV och personligt brev till oss där du beskriver dig själv och varför just du är rätt person för tjänsten och skicka till: jobb@boosttp.se

Märk rubriken på ditt mail med: Projektcontroller

Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du söker tjänsten så fort som möjligt.

Om oss
Boost är ett tjänsteföretag som verkar inom sektorerna fastighetsnät, kommunikation, säkerhetsteknik och elinstallationer. Inom Boost kör vi med schyssta anställningsvillkor och kollektivavtal. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.

Kontakt
Marcus Andersson, Konsultchef
marcus@boosttp.se, 0730-57 60 01