För kunds räkning söker nu Boost Technical Power fibertekniker för arbete i Skåne.

Om tjänsten
Du kommer att ha ett varierande arbete där du utför arbetsuppgifter som fibersvetsning, fiberblåsning, kabeldragning, tekniska installationer, mätning, felsökning mm.

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med goda möjligheter att du efter en period som anställd via Boost, får erbjudande att gå över till anställning direkt hos kunden. Tillträde: Enl ÖK

-Kollektivavtal finns.

Om dig
Vi söker dig med relevant yrkesutbildning och vana av kabel eller installationsarbete. Du har ett brinnande intresse för tekniken och en stor vilja av att lära dig. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Du gillar att träffa människor och har en god känsla för service och kundkontakt.

·         God social förmåga för arbete i team och kundkontakter

·         Administrativ förmåga för hantering av underlag, arbetshandlingar och dokumentation

·         Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

·         Körkort B

Ansökan
Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: jobb@boosttp.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Vid ansökan var god ange referens: Fibertekniker Skåne

Om oss
Boost är ett tjänsteföretag som verkar inom sektorerna fastighetsnät, kommunikation, säkerhetsteknik och elinstallationer. Inom Boost kör vi med schyssta anställningsvillkor och kollektivavtal. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.

Kontakt
Marcus Andersson, Konsultchef
marcus@boosttp.se, 0730-57 60 01

Välkommen med din ansökan!