Om jobbet

Boost Technical Power är ett bemannings- och rekryteringsföretag som är verksamma inom Installationsbranschen. Vi samarbetar med stora och mindre företag för att de snabbt ska kunna sätta in personal vid behov men även på längre sikt kunna anställa och växa.

Självklart har vi månadslön och kollektivavtal.

Vi söker nu erfarna fibertekniker, som vill jobba med kontorsbyggnader, till vårt team i Stockholmsområdet.

Du kommer att tillhöra ett mycket bra och professionellt team men samtidigt jobba självständigt. Arbetet innebär stor noggrannhet. Du kommer att ha ett varierande arbete där du utför arbetsuppgifter som fibersvetsning, fiberblåsning, kabeldragning, tekniska installationer mm.

Krav för tjänsten:

– Du talar flytande svenska

– Du är serviceinriktad, noggrann och effektiv

– Incert , minst Terminering – Fiber

Meriterande: 

-Esa 14

Din profil:

Vi söker dig som älskar att jobba som fibertekniker. Du är stolt över ditt yrke och är känd för att göra snygga jobb.

Egenskaper:

Som person är du ansvarstagande, värdesätter noggrannhet och samarbete. Du arbetar målinriktat, är lösningsfokuserad samt har en god förmåga att ta direktiv.

Ansökan:

Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till jobb.stockholm@boosttp.se

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Boost Technical Power – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.boosttp.se 

Ange referens vid ansökan:

Fibertekniker Stockholm

Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt.

Om oss:

Boost Technical Power är specialister på bemanning inom installationsbranschen. Vi arbetar rikstäckande med utgångspunkt från Stockholm och Malmö. Vi erbjuder dig en anställning enligt vårt avtal med SEF (Svenska Elektriker Förbundet)och Unionen.

Kontakt
Janina Stålander
janina@boosttp.se, 0737-412000

Välkommen med din ansökan!