Till ledande kund på marknaden söker vi nu dig som brinner för teknik och vill ha möjligheter att jobba på ett företag med stora utvecklingsmöjligheter.

Om tjänsten

I Rollen som ICT tekniker / Installationstekniker kommer du att ansvara för att servrar, nätverk och annan hårdvara sätts upp och installeras i serverhallen. Du kommer vara aktuellt att sätta upp allting från början och därmed även dra kablage och se till att allting sätts upp på ett korrekt sätt. Du kommer även att testa av de system som installeras på hårdvaran och kontrollera så att allting fungerar i den tekniska miljön. Uppdraget är placerat i Göteborg och vi rekryterar omgående så kom med din ansökan redan idag!

Arbetet är på heltid, dagtid. Tillträde omgående efter överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Placeringsort: Göteborg

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

  • Planering av hårdvaruinstallationer
  • Installation av hårdvara
  • Övervakning och underhåll av installerad hårdvara
  • Installera mjukvara för grundläggande nod-konfigurationer

Om dig
Vi söker dig som har ett genuint teknikintresse, brinner för att hitta lösningar på kluriga problem. Det är meriterande med utbildning och erfarenheter inom liknande tjänster. Du har ett eget driv, en god initiativförmåga och är självständig, då du förväntas ta ett stort eget ansvar för att driva ditt arbete framåt.
God läs- och skrivförståelse på engelska är ett krav.

Ansökan
Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: jobb.gbg@btp.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Vid ansökan var god ange referens: ICT-tekniker – Göteborg

Om oss
Boost är ett tjänsteföretag som verkar inom sektorerna fastighetsnät, kommunikation, säkerhetsteknik och elinstallationer. Inom Boost kör vi med schyssta anställningsvillkor och kollektivavtal. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.

Kontakt
Veronica Bäckström
veronica@btp.se, 070-744 27 52

Välkommen med din ansökan!