För rekrytering till ett växande bolag söker vi nu en driven operativ chef inom affärsomådet E-mobilty.

KRAV: ELBEHÖRIGHET

Om tjänsten

Kundens affärsområde E-Mobility är verksamt inom projektering, besiktning och underhåll av elanläggningar för laddstationer.

Som operativ chef har du ett stort driv för affärer och samtidigt säkerställer att projekten genomförs enligt plan. Du leder och utvecklar ditt team för att nå maximala resultat. Du ansvarar för egna gruppens personal, produktion, arbetsmiljö, kvalité- och miljöfrågor.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

  • Projektering av lösningar för laddstationer
  • Nykundbearbetning
  • Kontakt med leverantörer och kunder
  • Genomförande av skydds- och kvalitetskontroller
  • Upprätta rutinbeskrivningar
  • Dokumentation

Om dig

Vi söker dig med erfarenhet av liknande jobb. Du brinner för ditt yrke och har ett stort driv i att göra affärer. Du är också en god ledare, med en förmåga att sprida glädje i ditt arbetslag. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dit som gillar affärsutveckling, nytänkande att kunna hitta lösningar utanför boxen.

Krav:

  • Allmän behörighet (AB)
  • B-Körkort
  • Engagemang

Ansökan

Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: jobb@boosttp.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Vid ansökan var god ange referens: Emobility

Kontakt

Marcus Andersson

marcus@boosttp.se, 073-057 60 01

Välkommen med din ansökan!