Boost är ett tjänsteföretag inom el- och installationsbranschen . Vi samarbetar med ett av landets största koncerner inom Telecom. För deras räkning söker vi nu en duktig projektör till Malmö.

Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet från liknande jobb.

Rollen innebär många olika kontakter och du vet hur man skapar goda och hållbara relationer på alla nivåer, både internt och externt.

Du som person är serviceinriktad och vill ha kundkontakt, är engagerad och kan jobba både självständigt och i team. Du har ett intresse och förmåga att hjälpa andra och våra kunder. Du är ansvarsfull, stresstålig och strukturerad.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Projektör har du det övergripande ansvaret för att planera och leda projekt. Det är din uppgift att delta i uppstarten av projekt, göra resurs- och kostnadsberäkningar samt söka tillstånd hos myndigheter. Det ingår också i rollen att ha tät kontakt med beställare, kunder och andra intressenter. Utöver att projektleda ansvarar du för projektering, dokumentering och koordinering av projekten du leder. Dina projekt drivs inom olika nät (publika, stadsnät, andra kundnät)

Ansökan: Maila CV och personligt brev till oss där du beskriver dig själv och varför just du är rätt person för tjänsten och skicka till: jobb@boosttp.se

Märk rubriken på ditt mail med: Projektör Fiber

Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du söker tjänsten så fort som möjligt.

Kontakt
Marcus Andersson, Konsultchef
marcus@boosttp.se, 0730-57 60 01