Till Säkerhetsföretag i Göteborg söker vi nu dig med erfarenhet inom larm.

Om tjänsten
Tjänsten innehåller arbetsuppgifter som t ex installation, underhåll, servicejobb.
Arbetet är på heltid, dagtid.
Tillträde enligt överenskommelse.
Tjänsten börjar som visstidsanställning på heltid med Boost, vill säkerhetsföretaget ta över anställningen kommer du erbjudas att gå över till anställning direkt hos kunden efter din visstidsanställning.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad elektriker i grunden, säkerhetstekniker från Yrkeshögskolan (YH) eller annan relevant teknisk bakgrund. Du har ett stort intresse för teknik och är praktiskt lagd.
Om du har kunskap och tidigare erfarenhet från larm, kamera eller passersystem är detta meriterande.
Vi förväntar oss att du är noggrann, ordningsam och strukturerad i ditt arbetssätt, samt har ett positivt och serviceinriktat sätt att arbeta på, med hög arbetsmoral.
Du har god förmåga att arbeta självständigt såväl som i grupp.

* Du behärskar svenska språket väl i tal och skrift.
* Har körkort
* Ostraffad i brottsregistret

Som larmtekniker arbetar du med nyinstallation av larmsystem, kameraanläggningar, passagesystem samt service på befintliga anläggningar.

Ansökan
Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: jobb.gbg@btp.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Vid ansökan var god ange referens: Larm – Göteborg

Om oss
Boost är ett tjänsteföretag som verkar inom sektorerna fastighetsnät, kommunikation, säkerhetsteknik och elinstallationer. Inom Boost kör vi med schyssta anställningsvillkor och kollektivavtal. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.

Kontakt
Veronica Bäckström, Konsultchef
veronica@btp.se
070-744 27 52