Om tjänsten

Tjänsten innehåller arbetsuppgifter som installation, reparation, underhåll, servicejobb och nyproduktion. Arbetsuppgifterna är omväxlande och varierande.

Arbetet är på heltid, dagtid. Tillträde efter överenskommelse. Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med goda möjligheter att du efter en period som anställd via Boost får erbjudande att gå över till anställning direkt hos kunden.

Om dig

Du är en duktig elektriker med utbildning från elprogrammet eller annan relevant yrkesutbildning, och du har fått ditt certifikat. Det är viktigt att du är självgående i ditt arbete och att du har en vilja att nå uppsatta mål. Som person trivs med att jobba tillsammans med andra och har en bra samarbetsförmåga. Bra social förmåga då det förekommer kundkontakt.

Ansökan
Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: jobb.stockholm@boosttp.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Vid ansökan var god ange referens: Elektriker – Stockholm

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Boost Technical Power – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.boosttp.se 

Om oss
Boost är ett tjänsteföretag som verkar inom sektorerna fastighetsnät, kommunikation, säkerhetsteknik och elinstallationer. Inom Boost kör vi med schyssta anställningsvillkor och kollektivavtal. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.

Kontakt
Janina Stålander
janina@btp.se, 0737-412000

Välkommen med din ansökan!