Om jobbet:

Nu söker vi för kunds räkning en tekniskt intresserad kollega. Denna kund är etablerad över hela Sverige. De har ca 1000 medarbetare och omsätter ca 2 miljarder SEK.  Vill du ha ett arbete med frihet under ansvar? Då är den här tjänsten något för dig.

Du kommer planera upp din dag/vecka själv från ordrar du får in. Kundkontakt är en del av din vardag då du bokar upp tider med kunderna så de är hemma när du kommer, alternativt kommer kunden ringa dig. I tjänsten ingår arbetsuppgifter som felsökning, nyuppsättning, dragningar samt byte av mätare. B-körkort är ett krav då tjänsten består av kundbesök.

Denna tjänst startar med en visstidsanställning på 6 månader med stor möjlighet att sedan bli övertagen av vår kund.

Krav för denna tjänst:

Gymnasial nivå från fastighetsteknik, VVS eller elektriker. Har du någon bakgrund eller utbildning av styr & regler är detta också intressant.

B-körkort är ett krav då du åker runt i Stockholm city och på söderort.

Svenska obehindrat i tal och skrift

Om dig

Du skall vara effektiv, driftig och beslutsam.

Förmåga att arbeta mot uppsatta mål

Strukturerad

Serviceinriktad

Ett mycket gott kundbemötande

Har du dokumenterad erfarenhet och certifikat är du välkommen att skicka ditt CV och personliga brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: jobb.stockholm@boosttp.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Vid ansökan var god ange referens: Tekniker

Om oss

Boost är ett tjänsteföretag som verkar inom sektorerna fastighetsnät, kommunikation, säkerhetsteknik och elinstallationer. Inom Boost kör vi med schyssta anställningsvillkor och kollektivavtal. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Boost Technical Power – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.boosttp.se

Kontaktinformation:

Konsultchef Janina Stålander

jobb.stockholm@boosttp.se

0737412000