För direktrekrytering till Prenad söker vi dig som vill jobba som Industrielektriker!

Om tjänsten

Du kommer att ha ett varierande arbete där du utför nyinstallation och förebyggande underhåll av elektrisk utrustning samt förbättringsarbeten inom anläggningen. Du utför även reparationer, felsökning och akuta arbeten vid driftstörningar hos Prenads kunder. Arbetet är på heltid, dagtid. Tillträde omgående efter överenskommelse.

Om dig

Vi söker dig som har slutfört El-programmet på gymnasiet eller motsvarande och har ett några års relevant erfarenhet som industrielektriker. Det är meriterande om du har erfarenhet av svagström, styr- och regler och styrsystem (PLC). Du har kontakter med beställare, konsulter, kontrollanter samt leverantörer. Därför tror vi att du trivs med arbete i grupp såväl som självständigt arbete

Du har ett eget driv, en god initiativförmåga och gillar att ta eget ansvar för att driva ditt arbete framåt. Körkort: B

Vad erbjuder Prenad dig?

Prenad i Landskrona, en del av Bravida, har avdelningar inom el, vs och automation. Prenad är många medarbetare som alltid sätter kunden i fokus men samtidigt har väldigt roligt tillsammans.

Bravida totalt sett är Nordens största installationsföretag. Det gör att Prenad kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Hos Prenad är din utveckling är viktig. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När Bravida medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Ansökan

Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: jobb@btp.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Vid ansökan var god ange referens: Industrielektriker Prenad

Kontaktperson

Marcus Andersson, Konsultchef

0730-576001 / Marcus@btp.se

Om oss

Boost är ett tjänsteföretag som verkar inom sektorerna fastighetsnät, kommunikation, säkerhetsteknik och elinstallationer. Inom Boost kör vi med schyssta anställningsvillkor och kollektivavtal. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.

Välkommen med din ansökan!